BA32 nieuws BA32 projecten BA32 bureau BA32 contact back
BA32 locatie BA32 visie BA32 vacature & stageplaats BA32 publicatie BA32 opdrachtgevers BA32 medewerkers & curriculum vitae home
 

 

Architectuur en stedenbouw / landschap is multidisciplinair. Wij zijn steeds op zoek naar de synergie tussen gebouw en omgeving. Onze ontwerphouding is onderzoekend, inventief en intuïtief. Geen dogmatische maar pragmatische houding, openstaan en samenbrengen. Zelfreflectie en een kritische houding ten aanzien van de opgave omdat elke vraagstelling uniek is. Functionaliteit, vorm en schoonheid onderzoeken vanuit de context en daaraan een nieuwe betekenis meegeven.

BA32 is een full-service bureau en kan het hele traject van het bouwproces binnen de organisatie begeleiden. BA32 is een bureau voor stedenbouw, architectuur, management en advies. Wij bundelen kennis in planeconomie, architectuur en stedenbouw. Dat maakt dat wij vroeg in het ontwikkelingsproces haalbare en aansprekende oplossingen bieden die naar de toekomst duurzaam zijn. Wij zijn veelzijdig, generalistisch en specialistisch tegelijk. Met onze kennis, houding en vaardigheden kunnen wij elke vraag in een veranderende markt beantwoorden.

Wij staan voor kwaliteit. Samenwerken aan een mooi ontwerp zowel voor klein- en grootschalige verbouwingen en nieuwbouwprojecten. In het ontwerpproces staat samenwerken centraal en zoeken naar de optimale oplossing.

 

Plan een vrijblijvende afspraak en maak kennis met onze werkwijze.